LID WORDEN? Dat kan!

Als je mee wilt doen aan de KNHS wedstrijden, dan kun je lid worden van PSV De Blijde Rijders.

Als je je bij ons aanmeldt, word je door ons ingeschreven bij de KNHS als nieuw lid van de vereniging. Dit betekent dat je ook gebruik kunt maken van de dienstverlening van de KNHS en dat je 4x per jaar het verenigingsblad ‘Paard & Sport’ ontvangt.


LIDMAATSCHAP DE BLIJDE RIJDERS

Er zijn twee verschillende soorten lidmaatschappen bij PSV De Blijde Rijders:

  • Volwassen leden (contributie € 25 per jaar)
  • Jeugdleden (contributie € 12,50 per jaar - jeugdleden worden aangemerkt als een volwassen lid in het jaar dat zij 18 jaar worden)

(N.B. Lidmaatschappen lopen een jaar (dus van 1-1-20.. tot en met 31-12-20..) ook als u tussentijds lid wordt)


LIDMAATSCHAP KNHS

Indien je KNHS-wedstrijden wilt rijden of als official actief bent, moet je ook lid worden bij de KNHS (wij melden je aan & de kosten hiervoor worden aan je doorberekend - in 2020 was dit € 25,75 per jaar).

De kosten van de startpas worden door de KNHS zelf gefactureerd.


Wat is een startpas?

Met een startpas kun je deelnemen aan officiële wedstrijden. Het voordeel van de startpas is dat je er onbeperkt mee kunt deelnemen aan wedstrijden. Daarnaast kun je met de startpas deelnemen aan meerdere disciplines, namelijk dressuur, springen, eventing en endurance. Voor mennen, aangespannen sport, endurance en reining is er een discipline gebonden startpas.

Een startpas kan een jaar geldig zijn, maar ook een dagstartpas is aan te vragen (zie de KNHS-website voor meer informatie).


Wil je lid worden? Stuur een mailtje naar deblijderijders@gmail.com & we sturen je een inschrijfformulier toe.


Hoe kan ik mijn startpas afmelden?

Je dient zelf via ‘Mijn KNHS’ je startpas afmelden.


Wil je je afmelden als lid van PSV De Blijde Rijders?

Dat zou jammer zijn!! Alle afmeldingen moeten vóór 30 november binnen zijn, anders wordt je KNHS-lidmaatschap én van De Blijde Rijders automatisch verlengd en moet je de kosten voor het daaropvolgende jaar betalen. Afmelden doe je altijd schriftelijk (deblijderijders@gmail.com) en je afmelding is geldig als je ook een bevestiging hebt ontvangen van de KNHS én het secretariaat van PSV De Blijde Rijders.


Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met Annemien Roubos op telefoonnummer 06 - 55 89 69 29 of via e-mail deblijderijders@gmail.com.